• Rexona-antiperspirantit on suunniteltu toimimaan yhtä tehokkaasti kuin sinäkin. Me Rexonalla haluamme tietää entistä enemmän hikoilusta ja työmme tulokset ohjaavat kaikkia tuoteinnovaatioitamme. 

  Motionsense™ -teknologiamme inspiraationa toimivat ihmiskehon liikkeet. Maximum Protection -tuotteemme auttavat todistetusti liialliseen hikoiluun silloin kun tarve on suurin. Invisible-sarjamme taas auttaa suojaamaan vaatteitasi valkoisilta ja kellertäviltä tahroilta. Olit siis vuorikiipeilemässä, juoksemassa bussipysäkille, pitämässä esitystä pomolle tai matkalla treffeille, voit luottaa siihen, että sinulla on tehokas suoja hikoilua vastaan.

  Rexona

  It won’t let you down

HISTORIAMME

Lue lisää Rexonan alkuvaiheista.
 • 1900-luku:

  Rouva Shefferin voide

  Rexonan loi Australiassa vuonna 1908 rouva Alice Sheffer, Sheldon Drug Company -lääkeyhtiön perustajan SF Shefferin vaimo. Rouva Sheffer oli lahjakas lääkäri, joka halusi tarjota ihmisille uudenlaisia, tehokkaita mutta silti hyväntuoksuisia hygieniatuotteita. Uutuus tuli myyntiin vuonna 1908 ja nousi nopeasti yrityksen myydyimmäksi tuotteeksi.

 • 1920-luku:

  Tervetuloa Rexona-kaupunkiin

  Rexonan ensimmäinen mainoskampanja käynnistyi 1920-luvulla. Ympäri Australiaa ilmestyi yrityksen nimellä varustettuja hygieniatuotteiden mainostauluja ja kaupungeissa etsittiin paikallista Rexona-vauvaa sekä Miss Rexonaa. Osa mainostauluista toivotti kävijät tervetulleeksi "kaupunkiimme – kunnon Rexona-kaupunkiin".

 • 1930-luku:

  Osaksi Unilever-tuoteperhettä

  Brittiläinen saippuavalmistaja Lever Bros, joka pian tämän jälkeen yhdistyi Dutch Margarine Unien kanssa Unileveriksi, osti Rexonan.

 • 1960-luku:

  Uuden deodoranttikategorian synty

  Maailma sai 1960-luvulla tutustua Rexona-antiperspiranttiin, joka Isossa-Britanniassa on sittemmin tunnettu nimellä Sure. Uutuus esiteltiin Suomessa ja pian myös muualla maailmassa.

 • 1980-luku:

  Globaali laajentuminen

  Rexona jatkoi laajentumistaan ja ylivertaisen hikoilusuojan tarjoamista ihmisille ympäri maailman. Nykyään tuote tunnetaan nimillä Rexona, Rexena, Shield, Degree tai Sure maailmankolkasta riippuen. Nimi saattaa vaihdella, mutta halumme tarjota ylivertaista suorituskykyä säilyy.

 • 1990-luku:

  Rexona ja ammattiurheilu

  Rexona astui ammattiurheilun maailmaan ja alkoi tukea maailman parhaita urheilijoita kuten tennishuippu Steffi Grafia, Uuden-Seelannin ja Etelä-Afrikan rugbymaajoukkueita, maastopyöräilijä Darren Berrelclothia, BASE-hyppääjä Miles Daisheria, selviytymisekspertti Bear Gryllsia, tennishuippu David Nalbandiania, kriketinpelaaja Andrew Flintoffia, Lotus F1™ -tiimiä ja Williams Racing F1™ -tiimiä.

TOP